IMENA FOUNDATION
ZET ZICH IN VOOR
ONDERWIJS,
SCHOON DRINKWATER
EN MEDISCHE
VOORZIENINGEN
IN AFRIKA

            

Welkom

Welkom op de website van Imena Foundation.

Imena Foundation zet zich in voor onderwijs, schoon drinkwater en medische voorzieningen in Afrika. Imena Foundation probeert hiermee een steentje bij te dragen aan het verwezenlijken van de zogeheten Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

De Afrikaanse meisjesnaam Imena betekent ‘droom’. In grote delen van Afrika dromen veel mensen van een betere toekomst. Een toekomst waarin schoon drinkwater voor iedereen beschikbaar is, net als medische zorg. Een toekomst ook, waarin kinderen eenvoudig toegang hebben tot onderwijs, nóg zo’n belangrijke voorwaarde om tot betere leefomstandigheden te komen.

Sinds 2013 biedt Imena Foundation ook noodhulp (voedsel en medicijnen) en helpt zij bij de opbouw van kerkelijke gemeenschappen in Afrika.

 


 

Onderwijs

Schoon drinkwater

Medische voorzieningen

Noodhulp

Opbouw van kerken

 
 
Dit is de officiële website van Imena Foundation. Alle informatie, beeldmateriaal, formulieren en andere gegevens op deze website zijn eigendom   van Imena Foundation. Alle informatie op deze website staat onder toezicht en verantwoordelijkheid van de webmaster van Imena Foundation. Voor vragen en opmerkingen over deze website kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..